加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 愛你×╳不等於要在一起▂﹎
載入中 ...
俏俏小藥師
高級會員
love is start of kiss

會員編號 91028
精華 0
積分 1765
帖子 708
威望 0 點
I-See幣 13612 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-24
註冊天數 6700
來自 被遺棄的角落
狀態 離線
  只顯示 俏俏小藥師 的帖子
愛你×╳不等於要在一起▂﹎

愛你×╳不等於要在一起▂﹎
人物介紹

女主角:
牙夢:成日發白日夢,,好中意食野!!*,,嚐好系訓教教,,雙魚座

牙晴:好串咀,,運動勁,*勁有義氣!!人馬座

牙琳:戀愛專家,,*好開朗活潑既女仔,,雙子座

牙妍:忽冷忽熱既一個女仔,,!!有一種神秘既感覺!!令人唔知佢諗緊D乜!天蠍座

男主角:
牙南:有領導能力,,陽光男孩一名!!*有小小霸氣,,獅子座

牙浩:凡事追求全美,,!*有錢仔一名,,有嚴重潔癖,,處女座

牙逸:穩重型男仔!學生會會長,,對人友善,金牛座

牙樂:有主見,,藍社社長!*不過做事保守!*外表冷漠嚴肅,,山羊座
第一章:

牙逸:小夢牙,,不如我地分手啦*,,

牙夢:下?!*,,點解牙??點解要咁牙?系吾系我做錯左d咩牙?

牙逸:吾系牙!!*小夢,,吾系你既問題!,系我,,系我,,中意左第2個!,,真系好對唔住,,

牙夢dup*低左個頭,,忍住d眼淚,,!!

牙逸:學生會仲有d事我未攪點,,!!*如果你冇事既話,,,,

牙夢: (扮冇事)我冇事啦^^,,你去啦!

牙逸:嗯,,好啦!!掰掰

牙夢望住牙逸既身影消失左之後,就喊左出黎,,冇幾耐!!*,,牙南見到牙夢係度喊

--------------------------------
 之後有咩事發生....

牙南:喂,,!!*,,春夢,係度做咩牙?*

牙夢: (激動)系度喊囉=口=!!乜你睇吾到嫁咩~

牙南:-口-""真系吾知wo,,你岩岩講左我先知

牙夢:哼=,="

牙南:咦,,吾見牙逸既??*

牙夢:學生會有d事,,所以冇陪我囉,,**

牙南:,,呃人!!明明比人飛左!!*,,吾好吾記得牙逸系我既好兄弟!!,,

牙夢: (喊)系牙!*系牙!*,,我比人飛左牙!你系吾系好開心牙!!*

講完就跑走左,,牙南突然間!!,,覺得個心有b吾舒服,,

跑牙跑牙,,跑牙,,*牙夢吾小心撞到個人..................

睇下反應如何~我先繼續post

如果你地唔回post 就等於冇睇過 冇人睇就唔post架啦!!!希望大家回post啦

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
俏俏小藥師
高級會員

會員編號 91028
精華 0
積分 1765
帖子 708
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6700
來自 被遺棄的角落
狀態 離線
牙夢:好對吾住牙!*,,我吾係有心,,咦?!*,,乜系牙樂你牙!!

牙樂:你有冇事牙??

牙夢:我冇事,,

牙樂:撞到你就岩!!ed系牙海要既資料,,麻煩你幫我比佢,,

牙夢:哦,,*好牙!

牙樂:喊過黎牙?*同牙逸嗌交?

牙夢:下..?!*應該系掛!!*,,

牙樂:,,吾好咁啦*,不如我送你返去!!我有d野同你牙哥傾*

牙夢:嗯!!*,,好牙,,

一路上佢地都冇乜野傾!!*,,

牙夢:系,,系喇!!*牙樂點解吾見你有女朋友既*?你咁靚仔,,應該有好很女仔中意!,,

牙樂:系咩?,,(心唸:唔覺既)

牙夢:如果你可以冇咁嚴肅,,仲有笑多d!!*咁就竟好喇,,

牙樂:系呀..?盡量喇下!!*(心唸:想改都改唔到~天性)

牙夢: (苦笑)哈哈,,我系吾系好無聊??*

牙樂:吾系牙!!*,,(心唸:-0-小許喇)

牙夢:.........*(吾知講乜好)

牙樂:到左喇*,,

叮噹~~~(按門鐘)

牙海:-口-"咦,,牙樂??*點解黎左既?

牙樂:有d野想同你傾下!!*岩岩撞到你呀妹*未同佢一齊黎!!,,

牙夢:牙哥...."我上房先,,你地慢慢傾喇*
------------------------------------------------------------------------------
佢會唔會做傻事....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
灰;
吹水中手

會員編號 16814
精華 0
積分 13430
帖子 3625
威望 0 點
I-See幣 39034 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-7-7
註冊天數 6870
狀態 離線
  只顯示 灰; 的帖子
PO過啦有人...我都好似po過啦-.-''

頂部
俏俏小藥師
高級會員

會員編號 91028
精華 0
積分 1765
帖子 708
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6700
來自 被遺棄的角落
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 CA` 於 2006-8-22 08:27 PM 發表
PO過啦有人...我都好似po過啦-.-''

我改左第2個~我check過應該冇人post過~如果真係有...咁我就唔post~

頂部
俏俏小藥師
高級會員

會員編號 91028
精華 0
積分 1765
帖子 708
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6700
來自 被遺棄的角落
狀態 離線
一上到房,牙夢就拎起左個電話!!*,,打比牙琳

牙琳:喂,,乜水??*

牙夢:>口<*小琳,,嗚!!*好傷心牙我,,

牙琳:=口="咩事令我既小夢咁傷心牙!!*

牙夢:牙逸同我分左手牙=︿=",,,佢話中意左第2個-0-",,

牙琳:,,,,,,,,,,(冇出聲)

牙夢:喂!!*,,小琳-口-"你有冇聽我講野嫁?

牙琳:下?!*吾系牙!!我有d吾舒服,,*我遲d再打比你=0=""吾好吾開心喇,,

嘟,,嘟,,嘟,,,

cut左線=口=",,,

牙夢:吾好吾開心?!*,,唉**

------------------------------------------

佢做咩唔開心....

牙琳果邊=口=""
牙逸:小琳^^,,等左好耐牙?

牙琳:牙逸>口<"",,,

牙琳衝去牙逸度*覽住左牙逸,,牙逸望住牙琳,,摸一摸牙琳個頭!!*

牙逸:做咩事牙?!*咁急叫我出黎,,

牙琳:你同小夢講左喇,?*

牙逸:嗯*,,我諗我同佢已經吾可以再拖*所以我同佢講左囉!!*

牙琳:但系,,你知吾知小夢好傷心!!*我吾想佢吾開心,,但系又吾想冇左你,,*我系吾系好自私牙?

牙逸:其實自私果個吾系你!!系我,,,

牙琳: (喊)吾牙!!我吾要你自己一個擔起晒所有責負*><

牙逸:小琳*吾好喊啦,,你咁樣!我好心痛嫁*

牙琳: (覽緊牙逸) 牙逸!!*你知吾知牙!!,,我真系好驚!!好驚你會返去小夢果度!!但我又驚小夢會憎我!*

牙逸:傻妹*我個心,,永遠得你一個人可以住!!*乖,,吾好喊!*小夢一定會原諒我地既!!因為佢系一個好

人*,,佢會祝福我地!,

牙琳:系吾系真嫁??*,,真系永遠??

牙逸:我幾時有呃過你?我好清楚知道,,我e一世正系愛你一個!!*

牙琳冇回答,,因為佢知道佢e一世都正系愛牙逸一個!!*  

(續)

頂部
koils
嬰兒上路

會員編號 155881
精華 0
積分 582
帖子 84
威望 0 點
I-See幣 11120 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-4-23
註冊天數 6580
狀態 離線
  只顯示 koils 的帖子
我仲想see.......快d la.....>V<

我,,真的沒有機會嘛`?
可是,,我還是會愛你的]]
i 10vE y0u`,,__]]
頂部
kar_choi0408
中級會員

會員編號 56727
精華 0
積分 1581
帖子 389
威望 0 點
I-See幣 13534 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-18
註冊天數 6766
狀態 離線
  只顯示 kar_choi0408 的帖子
好睇呀∼快d post la∼
十卜十卜><”

頂部
不需要:)
吹水天王
臭小 =子 ...

會員編號 205142
精華 0
積分 24904
帖子 20701
威望 0 點
I-See幣 9028 錢
GAME幣 154 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 lllliiinnng`;]
閱讀權限 120
註冊 2006-8-25
註冊天數 6455
來自 -
狀態 離線
  只顯示 不需要:) 的帖子
好睇!!!快d post 牙!

頂部
BLUR.彤:D
認證會員

會員編號 133781
精華 0
積分 242
帖子 966
威望 0 點
I-See幣 10232 錢
GAME幣 125 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-3-10
註冊天數 6624
來自 orz
狀態 離線
  只顯示 BLUR.彤:D 的帖子
很好看
繼續吧,`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...